Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten klimt naar 21e plaats bij Nedbank Golf Challenge

Luiten klimt naar 21e plaats bij Nedbank Golf Challenge

Cheer!

SUN CITY - Joost Luiten heeft vrijdag een aardige tweede ronde gelopen op de Nedbank Golf Challenge in Zuid-Afrika. 

Deel dit artikel op social media

Op de banen van de Gary Player Country Club in Sun City finishte de Nederlander na 70 slagen. Hij klom van de 32e naar de 21e plaats.

Luiten herstelde zich een beetje van zijn slechte openingsronde van 74 slagen, twee boven par. Hij sloeg vrijdag vier birdies en twee bogeys. Luiten heeft een achterstand van acht slagen op Alex Norén.

De Zweedse leider van het klassement heeft op zijn beurt weer een voorsprong van twee slagen op Louis Oosthuizen, George Coetzee, Jaco van Zyl (allen uit Zuid-Afrika), de Brit Chris Wood en Fabrizio Zanotti uit Paraguay.

Het toernooi in het gokparadijs vlakbij het nationale park Pilanesberg heeft een prijzenpot van zeven miljoen dollar. Voor de winnaar ligt 1,1 miljoen dollar klaar, ruim 900.000 euro.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!