Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten eindigt op 14e plek in Sun City

Luiten eindigt op 14e plek in Sun City

Cheer!

SUN CITY - Joost Luiten is zondag in Zuid-Afrika op de Nedbank Golf Challenge als gedeeld 14e geëindigd. Hij ging rond in 69 slagen in de wedstrijd die meetelt voor de Europese Tour. 

Deel dit artikel op social media

Dat was zijn beste prestatie in Sun City waar hij eindigde op een score van 287 slagen. Luiten steeg op de laatste dag elf plaatsen in de rangschikking na een wisselvallige derde ronde van 74 slagen op zaterdag.

Met vijf birdies revancheerde Luiten zich een dag later. Hij maakte echter op de negende hole ook een dubbele bogey.

Norén

De Zweed Alex Norén schreef het toernooi op zijn naam met een imposante slotronde van 63 slagen. Hij had in het eindklassement een voorsprong van liefst zes slagen op de Zuid-Koreaan Wang Jeung-hun, die zijn leidende positie na de derde dag met een rondje van 75 een dag later royaal verspeelde.

De vierde ronde van de glorieuze winnaar telde een eagle, acht birdies en een bogey. Voor Norén (34) was het dit jaar zijn vierde zege en zijn achtste in totaal op de Europese Tour.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!