Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Laura Cornelius is trots voor het ‘grote’ Oranje te mogen spelen

Laura Cornelius is trots voor het ‘grote’ Oranje te mogen spelen

Cheer!

AMSTERDAM- Voor het eerst sinds het EK met de Orange Angels VU20 afgelopen zomer  trekt Laura Cornelius het shirt van Oranje weer aan, meer dit keer als speelster van de A-selectie. Samen met teamgenote Emese Hof komt ze vanuit Miami over om met de Orange Angels voor de laatste kans op kwalificatie voor EuroBasket 2017 te vechten. En daar heeft de ambitieuze spelverdeelster enorm veel zin in. ‘Ik denk dat we absoluut niks te verliezen en alles te winnen hebben’.

Deel dit artikel op social media

NBB - Nederlandse Basketball Bond - - Laura Cornelius is trots voor het ‘grote’ Oranje te mogen spelen