Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kromowidjojo wil zeker door met zwemmen tot WK 2017

Kromowidjojo wil zeker door met zwemmen tot WK 2017

Cheer!

HOOFDDORP - Ranomi Kromowidjojo zegt zich weer te hebben opgeladen na haar teleurstellende optreden op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Ze wil in ieder geval door tot de WK langebaanzwemmen in Boedapest in 2017.

Deel dit artikel op social media

"Ik heb na de Spelen heel lang vakantie genomen", zei de zwemster tegenover de NOS. "En ik heb de knoop doorgehakt om door te gaan. Diep van binnen wil ik gewoon heel graag blijven zwemmen."

Zaterdag won Kromowidjojo de 100 meter vrije slag op de Open Nederlandse Kampioenschappen kortebaan in Hoofddorp in 52,43 seconden.

De drievoudig olympisch kampioene, die in Rio buiten de medailles bleef, wil na 2017 evalueren of ze ook verder gaat tot de Olympische Spelen in Tokio.

Op de vraag wat haar doelen zijn, antwoordt 'Kromo' dat ze de motivatie heeft om 'gewoon weer de beste van de wereld te worden'. "Ik heb het niveau bereikt dat het niet meer draait om alleen maar lekker zwemmen en zien waar je eindigt."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ranomi aan!