Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kongolo haakt af bij Oranje, Martins Indi en Berghuis opgeroepen

Kongolo haakt af bij Oranje, Martins Indi en Berghuis opgeroepen

Cheer!

ZEIST - Terence Kongolo heeft zich geblesseerd afgemeld bij het Nederlands elftal. Bruno Martins Indi en Steven Berghuis zijn door bondscoach Danny Blind opgeroepen om de selectie aan te vullen.

Deel dit artikel op social media

Feyenoord-verdediger Kongolo viel zondag in de slotfase van de verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles uit met een hamstringblessure. Die kwetsuur maakt het onmogelijk om in de komende interlands tegen België en Luxemburg mee te doen.

Vrijdag werd al duidelijk dat ook Quincy Promes van Spartak Moskou er niet bij zal zijn. Blind besloot daarom om met verdediger Martins Indi van Stoke City en Feyenoord-aanvaller Berghuis twee vervangers op te roepen.

De spelers van het Nederlands elftal melden zich maandag in Noordwijk. Alleen Arjen Robben sluit pas later aan bij de groep. De aanvaller van Bayern München zal de oefenwedstrijd tegen België op 9 november in de Amsterdam Arena nog aan zich voorbij laten gaan.

Vier dagen na de clash tegen België wacht een uitwedstrijd tegen Luxemburg. Dat is een kwalificatieduel voor het WK van 2018 in Rusland.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!