Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Voetbalsters kunnen in oefeninterland niet stunten tegen Duitsland

Voetbalsters kunnen in oefeninterland niet stunten tegen Duitsland

Cheer!

AALEN - De Nederlandse voetbalsters hebben dinsdag niet voor een verrassing kunnen zorgen in een oefeninterland tegen Duitsland.

Deel dit artikel op social media

In de Scholz Arena in Aalen moesten de 'Oranje Leeuwinnen' met 4-2 buigen voor de regerend olympisch en Europees kampioen.

Mandy Islacker had in het eerste halfuur al twee keer het net gevonden namens onze oosterburen. Daarna zorgde Sherida Spitse voor de eerste Nederlandse goal. De middenvelder benutte zeven minuten voor rust een strafschop na een overtreding op Daniëlle van de Donk.

Nog voor het rustsignaal had geklonken, liep Duitsland via Anja Mittag en Tabea Kemme uit naar 4-1. In de absolute slotfase tekende uitgerekend spits Vivianne Miedema, als speelster van Bayern München actief in Duitsland, nog voor de tweede treffer namens Nederland.

Afgelopen donderdag had de ploeg van bondscoach Arjan van der Laan nog met 7-0 gewonnen van Schotland. Oranje bereidt zich voor op het EK in eigen land, dat op 16 juli wordt afgetrapt in Utrecht.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!