Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verstappen vindt circuit in Austin zeer speciaal

Verstappen vindt circuit in Austin zeer speciaal

Cheer!

AUSTIN - Max Verstappen kijkt uit naar de Grand Prix van de Verenigde Staten, die zondag wordt verreden in Austin. De coureur van Red Bull vindt het circuit zeer speciaal.

Deel dit artikel op social media

De 19-jarige Limburger bewaart sowieso goede herinneringen aan het Circuit of the Americas. Hij eindigde daar vorig jaar in zijn Toro Rosso na een regenrace als vierde, destijds een evenaring van zijn beste prestatie ooit.

Verstappen ziet veel inhaalmogelijkheden op de omloop. "Het circuit is zeer speciaal.  Er zitten veel old school-bochten in, wat het erg tof maakt om op te rijden. Alleen al in bocht één zijn er meerdere mogelijkheden om wat te doen."

De coureur vergelijkt het circuit in Austin met Silverstone en Suzuka. "Dat komt mede vanwege de S-bochten in de eerste sector."

Ook zijn stalgenoot Daniel Ricciardo kijkt uit naar het gevecht in de eerste bocht. "Er passen wel vier wagens naast elkaar daar. We kunnen hier veel plezier gaan beleven."

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!