Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ter Mors in shorttrackploeg voor wereldbekerwedstrijden

Ter Mors in shorttrackploeg voor wereldbekerwedstrijden

EK en WK

Cheer!

SALT LAKE CITY - Jorien ter Mors gaat met de Nederlandse shorttrackploeg mee naar de eerste wereldbekerwedstrijden van het seizoen, van 4 tot en met 6 november in Calgary en van 11 tot en met 13 november in Salt Lake City.

Deel dit artikel op social media

Suzanne Schulting, Lara van Ruijven, Yara van Kerkhof, Rianne de Vries, Avalon Aardoom (alleen Calgary) en Tineke den Dulk (alleen Salt Lake City) zijn de andere geselecteerde vrouwen, zo maakte schaatsbond KNSB maandag bekend.

Ter Mors gaat ook dit seizoen shorttrack weer combineren met het langebaanschaatsen. De eerste twee wereldbekerwedstrijden kiest ze voor shorttrack, daarna geeft ze in de wereldbeker twee wedstrijden de voorkeur aan het langebaanschaatsen.

De mannenshorttrackploeg voor de wereldbekerwedstrijd in Calgary bestaat uit Daan Breeuwsma, Sjinkie Knegt, Dennis Visser, Dylan Hoogerwerf, Itzhak de Laat en Leon Bloemhof.

In Salt Lake City nemen Adwin Snellink, Koen Slootweg en Tjerk de Boer de plaatsen van Visser, Hoogerwerf en Bloemhof in.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jorien aan!