Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Oranje traint met fitte selectie in aanloop naar duel met Wit-Rusland

Oranje traint met fitte selectie in aanloop naar duel met Wit-Rusland

Cheer!

KATWIJK - Het Nederlands elftal is donderdag om 12.00 uur met een fitte selectie begonnen aan de laatste training voor de WK-kwalificatiewedstrijd vrijdag tegen Wit-Rusland. 

Deel dit artikel op social media

Bondscoach Danny Blind en zijn nieuwe assistent Fred Grim staan met 23 spelers op het veld van Quick Boys in Katwijk.

Wesley Sneijder en Kevin Strootman zijn ook weer van de partij. Zij sloegen dinsdag de training nog over, maar deden woensdag wel volledig mee.

Arjen Robben is nog niet bij Oranje gearriveerd. Voor de aanvoerder lijkt de wedstrijd van vrijdag in De Kuip tegen de Wit-Russen te vroeg te komen. 

De 32-jarige Robben was zaterdag voor het eerst sinds 5 maart van dit jaar basisspeler bij Bayern München, maar moest zich in de rust van de wedstrijd tegen 1. FC Köln met een lichte ribblessure laten vervangen. Hij hervatte woensdag de training bij de kampioen van Duitsland.

Frankrijk

Mogelijk vertelt Blind donderdagmiddag op een persconferentie of hij de aanvaller wel speelminuten kan geven tegen Frankrijk. De verliezend finalist van het EK is maandag om 20.45 uur de tegenstander in de Arena. 

De Fransen begonnen de kwalificatie in groep A met een 0-0 gelijkspel tegen Wit-Rusland. Vrijdag spelen de Fransen om 20.45 uur in Parijs tegen Bulgarije. Op hetzelfde tijdstip begint de wedstrijd tussen Nederland en Wit-Rusland in De Kuip.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!