Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Olympische turnhelden in actie in de Ziggo Dome

Olympische turnhelden in actie in de Ziggo Dome

Cheer!

De topturners van TeamNL, waaronder Sanne Wevers en Epke Zonderland, zorgen in de kerstvakantie samen met ruim 20 spectaculaire (inter)nationale topacts op gebied van dans, acrobatiek en showsport voor een grensverleggende show.

Deel dit artikel op social media

Op 29 december is de Ziggo Dome het decor voor ‘A Touch of Gold’. Ga naar www.gymgala.nl voor meer informatie en bestel je tickets voor de middag- of avondvoorstelling.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Daniel, Bram, Jeroen, Bart, Epke, Frank, Jeffrey, Yuri, Eythora, Vera, Lieke, Gerben, Sanne, Céline en Vincent aan!