Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten verbetert zich nauwelijks in Schotland

Luiten verbetert zich nauwelijks in Schotland

Cheer!

KINGSBARNS - Golfer Joost Luiten heeft zich in de tweede ronde van het Alfred Dunhill Links Championship in Schotland nauwelijks verbeterd. De 30-jarige Bleiswijker slaagde er vrijdag op de baan van Kingsbarns niet in onder par te scoren.

Deel dit artikel op social media

Met een ronde van 72 slagen bleef Luiten 'level par' en steeg hij van de 135e naar de 114e plek.

Luiten, vorige maand winnaar van het KLM Open, opende donderdag nog moeizamer met een ronde van 75 slagen, drie boven par, op de baan van Carnoustie.

De Nederlander realiseerde zich dat de derde ronde op zaterdag op de baan van St. Andrews heel wat beter moet zijn om de cut te halen. "Ik kan dat op die baan, dat heb ik eerder laten zien. En omdat mijn spel niet slecht voelt, ben ik zeker nog niet kansloos.''

Luiten zette vrijdag voortvarend in met drie birdies op de eerste negen holes, maar op hole elf viel naar eigen zeggen 'uit het niets' een double bogey en kwam er meteen een bogey achteraan. Hij heeft al veertien slagen achterstand op de Engelse koploper Ross Fisher, die op -11 staat.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!