Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten staat in middenmoot in Shanghai

Luiten staat in middenmoot in Shanghai

Cheer!

Joost Luiten is de WGC-HSBC Champions in China gestart met een ronde van 72 slagen, daarmee heeft hij het baangemiddelde. De Nederlandse golfer staat daarmee na de eerste dag op de Sheshan International Golf Club in Shanghai in de middenmoot op de 34e plaats.

Deel dit artikel op social media

De Zweed Rikard Karlberg had met 64 (8 onder par) het minste aantal slagen nodig. Hij wordt op één slag gevolgd door de Amerikaan Rickie Fowler. De Japanner Hideki Matsuyama, de Schot Russell Knox en de Amerikaan Daniel Berger delen de derde plaats met 66.

De WGC-HSBC Champions staat sinds 2005 op het programma. Het is een van de vier toernooien die deel uitmaken van de World Golf Champions. Dat zijn toernooien waar spelers uit meerdere tours, zoals de Amerikaanse en de Europese, aan meedoen. Het prijzengeld in Shanghai is 9,5 miljoen euro.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!