Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten 34ste in HSBC Champions

Luiten 34ste in HSBC Champions

Cheer!

SHANGHAI - Na de eerste ronde van het HSBC Champions staat Joost Luiten in de middenmoot. De Nederlander is met een ronde 72 gedeeld 34ste.

Deel dit artikel op social media

Joost Luiten maakte vier bogeys en vier birdies in de eerste ronde op Sheshan International GC in China. Luiten staat in de middenmoot want er doen maar 78 spelers mee in het 72-holes toernooi zonder cut met 9.500.000 dollar prijzengeld.

De Belg Thomas Pieters deed het iets eerder dan Luiten op de eerste dag. Na een ronde 71 (-1) is hij gedeeld 24ste.

Rikard Karlberg ging rond in 64 slagen op de door regen natte baan in Shanghai en de Zweed is daarmee alleen eerste. De Amerikaan Rickie Fowler is tweede met één slag meer. De derde plaats wordt gedeeld door Daniel Berger, Hideki Matsuyama en titelverdediger Russell Knox.

Luiten speelde op de eerste dag met Andrew 'Beef' Johnston. Hij is na een ronde 75 gedeeld 64ste.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!