Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase naar hoofdschema Masters 1000-toernooi Parijs

Haase naar hoofdschema Masters 1000-toernooi Parijs

Cheer!

Robin Haase heeft zich voor de tweede week op rij door de kwalificaties geslagen van een ATP-toernooi. In Parijs rekende hij in de tweede en beslissende kwalificatieronde af met Nikoloz Basilashvili. 

Deel dit artikel op social media

Basiliashvili won deze week nog, als qualifier, van Tomas Berdych in de eerste ronde van het ATP-toernooi in Wenen. Haase bereikte via de kwalificaties het hoofdschema van het ATP-toernooi in Basel, waar hij in de eerste ronde verloor van Juan Martin del Potro. Nu krijgt hij een nieuwe kans op succes. Door de winst op Basilashvili voegt hij zich bij namen als Novak Djokovic en Andy Murray in het hoofdschema.

Haase was met 7-5, 6-2 te sterk voor de Georgiër, die vorig jaar de Challenger in Scheveningen won. Een titel die dit jaar overigens naar Haase ging.

De tegenstander in het hoofdschema van het Masters 1000-toernooi is ook al bekend. Haase treft de Spanjaard Fernando Verdasco in de eerste ronde. Bij een overwinning wacht Andy Murray in de tweede ronde. De als tweede geplaatste Schot heeft een bye in de eerste ronde.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!