Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase krijgt wildcard voor ABN Amro-toernooi in Rotterdam

Haase krijgt wildcard voor ABN Amro-toernooi in Rotterdam

Cheer!

ROTTERDAM - Robin Haase doet in februari voor de negende keer mee aan het ABN Amro-toernooi in Rotterdam.

Deel dit artikel op social media

De mondiale nummer 61 krijgt van toernooidirecteur Richard Krajicek een wildcard voor het belangrijkste Nederlandse ATP-toernooi, zo maakte de organisatie dinsdag bekend.

"Hij is al jaren de hoogst geklasseerde Nederlander. Het maakt altijd iets extra’s los bij de fans als een Nederlander in actie komt, dus we zijn blij dat hij er weer bij is", aldus Krajicek over zijn keuze.

Eerder kondigde de voormalig Wimbledon-winnaar al de komst van Rafael Nadal, Nick Kyrgios en Dominic Thiem aan.

Haase nam acht keer eerder deel in Rotterdam. Zijn beste resultaat boekte hij in 2008, toen hij de kwartfinales haalde na onder meer een overwinning op Andy Murray. De afgelopen zes jaar kwam Haase niet verder dan de eerste ronde.

Dubbel

De 29-jarige Nederlander komt in Rotterdam ook uit in het dubbelspel waarin hij gekoppeld zal worden aan een Nederlandse clubkampioen.

In de zogenoemde Supermatch biedt het toernooi jaarlijks een ambitieuze speler de kans te spelen op het centrecourt van Ahoy. In januari en februari strijden in totaal 128 clubkampioenen om het ticket, dat een optreden aan de zijde van Haase garandeert.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!