Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens dringt simpel door tot derde ronde in Luxemburg

Bertens dringt simpel door tot derde ronde in Luxemburg

Cheer!

LUXEMBURG - Kiki Bertens heeft zich woensdag zonder al te veel moeite geplaatst voor de derde ronde van het WTA-toernooi in Luxemburg. Ze versloeg de Slowaakse Anna Schmiedlova in twee sets. Het werd 6-3 en 6-1.

Deel dit artikel op social media

Bertens is in Luxemburg als derde geplaatst. In de volgende ronde neemt ze het op tegen de Tsjechische Denisa Allertova, die in drie sets te sterk was voor haar landgenote Tereza Smitkova: 3-6, 7-6 (4) en 6-3.

In de eerste ronde rekende de 24-jarige Bertens dinsdag al eveneens in twee sets (6-4 en 6-4) af met de Duitse Annika Beck. Dat betekende voor de Wateringse haar eerste overwinning sinds ze in juli won in de halve finale finales van het toernooi in Gstaad.

Ze verloor uiteindelijk de eindstrijd van het Zwitserse WTA-toernooi en ging vervolgens in Bastad, op de Spelen in Rio, in Cincinnati, in New Haven en op de US Open in de eerste ronde onderuit.

Momenteel is Bertens de nummer 22 van de wereldranglijst. Ze kende een succesvol jaar door onder meer de halve finales van Roland Garros te bereiken. Op Wimbledon drong ze voor het eerst door tot de derde ronde.

Het toernooi in Luxemburg betekent voor Bertens haar laatste van het jaar.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!