Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeven zwemmers naar finalesessie

Zeven zwemmers naar finalesessie

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO – Zeven zwemmers van de Nederlandse ploeg verschijnen dinsdagavond op  Paralympische Spelen van Rio in de finalesessie.

Deel dit artikel op social media

Thijs van Hofweegen liet op de 400 meter vrije slag S6 de snelste tijd van het veld klokken. Michael Schoenmaker bereikte de eindstrijd op de 200 vrij SM4 als derde en Olivier van de Voort komt als de nummer zeven de finale van de 100 vrij S10 binnen. Bas Takken redde het op die afstand niet, hij eindigt als  twaalfde.

Bij de vrouwen bereikten Lisa Kruger (al vierde) en Marije Oosterhuis (als zevende) de eindstrijd op de 100 vrij S10. Chantalle Zijderveld eindigde als negende. Cleo Keijzer zwom op de 100 meter rugslag S6 de zevende tijd, goed voor een finaleplaats, en Liesette Bruinsma start vanavond op de 100 meter schoolslag SB11 meteen in de finale, op die afstand werd geen serie afgewerkt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!