Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilers Nap en Schrama opnieuw achtste

Zeilers Nap en Schrama opnieuw achtste

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Skud18-zeilers Rolf Schrama en Sandra Nap zijn in de derde race van het Paralympisch zeiltoernooi opnieuw achtste geworden. In de tussenstand staan de zeilers ook achtste. De vierde race werd afgelast.

Deel dit artikel op social media

Trage start

Schrama en Nap kenden een mindere start en lagen na het eerste rak tiende. In het vervolg wisten de Nederlanders het verschil met de kop van de wedstrijd beperkt te houden en schoven ze nog twee plekken op in het veld. Dat zorgde ervoor dat het zeilduo, na een achtste en een zevende plek in de eerste races nu ook achtste staat in het klassement.

Afgelast

De vierde race, die ook vandaag gepland stond, moest afgelast worden vanwege teveel wind. Morgen wordt de race in Marina da Glória ingehaald, voordat de al geplande vijfde en zesde race gevaren worden.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sandra en Rolf aan!