Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilers Nap en Schrama blijven in achterhoede

Zeilers Nap en Schrama blijven in achterhoede

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

SKUD18-zeilers Sandra Nap en Rolf Schrama gaan in de baai van Rio de Janeiro niet meedoen om de medailles. In de twee races die vandaag gevaren werden, eindigden ze op een zevende plaats.

Deel dit artikel op social media

Met die score blijven Schrama en Nap op de zevende plaats in het algemeen klassement staan. Daniel Fitzgibbon en Liesl Tesch lijkt hard op weg naar het goud in de SKUD18-klasse. Het Australische duo won vandaag beide races en heeft een voorsprong van vijftien punten op zowel Canada als Groot-Brittannië.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sandra en Rolf aan!