Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilers klimmen plaatsje in tussenklassement

Zeilers klimmen plaatsje in tussenklassement

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO – Zeilers Rolf Schrama en Sandra Nap staan na zes races op een zevende plaats in de SKUD18-klasse. Daarmee is het Nederlandse duo een plekje gestegen ten opzichte van gisteren.

Deel dit artikel op social media

Na drie races stonden Schrama en Nap op plaats acht in het klassement. Omdat de vierde race gisteren werd afgelast vanwege te veel wind, stonden er vandaag drie raceso op het programma. Na een start met een achtste plaats vond het team de weg omhoog. In race vijf was de Nederlandse boot goed voor een vijfde plaats, in race zes zelfs voor plaats vier.

Met nog vier races en de medaillerace te gaan staat de ploeg op de zevende plaats met 32 punten. De Australiërs Daniel Fitzgibbon en Liesl Tesch gaan nog altijd aan de leiding. Zij wonnen tot nu toe vier van de zes races en hebben slechts zes punten achter hun naam.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sandra en Rolf aan!