Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilers besluiten Paralympische Spelen als zevende

Zeilers besluiten Paralympische Spelen als zevende

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO – Skud18-zeilers Sandra Nap en Rolf Schrama zijn op de Paralympische Spelen als zevende geëindigd.

Deel dit artikel op social media

In de afsluitende elfde race in Marina da Glória finishte het duo als achtste. Schrama en Nap koersten kort na de start even als zevende, maar werden voorbij gestoken door de Spanjaarden, waarna de Nederlandse boot er niet meer in slaagde zich te verbeteren.

De TeamNL-boot kon in elf races een vierde en vijfde plaats als beste resultaat overleggen, maar eindigde ook vier keer als achtste. “Het was een moeizaam toernooi”, vond coach Ronald van Vianen. “De Spelen zijn de Spelen en dat was een nieuwe ervaring voor de zeilers.”

In de zevende plek op de eindafrekening kon Van Vianen zich dan ook vinden. “We hebben hier nooit in de top mee kunnen draaien. Geen pech of schade gehad en dan is dit wat het is. Een terechte uitslag dus.”

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sandra en Rolf aan!