Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zege voor zitvolleybalsters in tweede poulewedstrijd

Zege voor zitvolleybalsters in tweede poulewedstrijd

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Nederlandse zitvolleybalsters hebben hun tweede poulewedstrijd op de Paralympische Spelen gewonnen. Tegen Canada werd het 3-1. Nederland verloor de eerste groepswedstrijd van Oekraïne.

Deel dit artikel op social media

Na de nederlaag in de openingswedstrijd was een goed resultaat cruciaal voor de Nederlandse zitvolleybalsters. Aanvankelijk leek dat er niet in te zitten. Tegenstander Canada won de eerste set met 25-22. Daarna kwam Nederland op gang. Met twee keer 25-17 werd een voorsprong gepakt en in de vierde set maakten de Oranje-dames het af met 25-22.

De derde groepswedstrijd tegen thuisland Brazilië wordt bepalend voor het vervolg van het toernooi. Alleen de beste twee landen uit de groepsfase gaan door naar de strijd om de medailles. Nederland-Brazilië wordt op dinsdag gespeeld.Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Hong, Elvira, Ellen, Djoke, Annelies, Karin, Judith, Paula, Jaaike en Fleur aan!