Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vierde plek voor Sanne Voets in Championship Test

Vierde plek voor Sanne Voets in Championship Test

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Dressuurruiter Sanne Voets heeft is vierde geworden in de individuele Championship Test. De amazone eindigde met 70.122% achter de Noorse Lubbe die Paralympisch goud pakte, de Deense Sunesen die het zilver omgehangen kreeg en de verrassende Zweedse Etzner Jakobsson.

Deel dit artikel op social media

Risico’s nemen

Voets, die pas enkele weken voor de Spelen hoorde dat ze alsnog geselecteerd was, reed haar jonge vos Demantur naar een bronzen plak. “Je weet dat je in een veld met vijf of zes gelijkwaardige concurrenten risico’s moet nemen. Dat pakte denk ik goed uit. Er zat een foutje in, maar ik ben heel trots op Demantur”, reageerde Voets na haar proef.

“We werken pas sinds november samen en als je ziet hoeveel hij vooruit is gegaan, dat is ongelofelijk.” Voets, die in 2012 in Londen vijfde werd op dit onderdeel, was eerder deze week nog onder de indruk van de arena en de entourage maar tijdens haar rit vandaag was ze zelfverzekerd. “Ik kwam binnen en was direct geconcentreerd. Van de zenuwen van eerder deze week had ik geen last meer”, besloot ze.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sanne aan!