Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

VIDEO: huldiging medaillewinnaars Paralympic TeamNL

VIDEO: huldiging medaillewinnaars Paralympic TeamNL

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

DEN HAAG  - De medaillewinnaars van Paralympic TeamNL zijn woensdag in de Grote Kerk in Den Haag gehuldigd door vice-pemier Lodewijk Asscher. Daarna gingen ze naar Paleis Noordeinde, waar ze werden ontvangen door koning Willem Alexander en prinses Margriet.

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!