Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vanavond weer medaillekansen in het zwembad

Vanavond weer medaillekansen in het zwembad

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO – De zwemploeg veroverde tot nu toe al vijftien medailles tijdens de Paralympische Spelen in Rio. Vanavond zijn er kansen om dat totaal nog wat hoger te krijgen.

Deel dit artikel op social media

Marc Evers kwalificeerde zich vanmorgen als derde voor de finale van de 100 meter schoolslag SB14. Vier jaar geleden veroverde hij in Londen al paralympisch brons op deze afstand. Magda Toeters zwemt op dezelfde afstand vanavond tussen de gele lijnen als nummer twee van de series. Alleen de Spaanse Michelle Alonso Morales was sneller.

Michael Schoenmaker verdedigt vandaag zijn titel van Londen 2012 op de 50 meter schoolslag SB3. Hij kwalificeerde zich als zevende voor de finale. Eerder deze Spelen won hij al zilver en brons.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Magda, Marc en Michael aan!