Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Weeghel en Van den Broek niet door series 1500 meter

Van Weeghel en Van den Broek niet door series 1500 meter

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO – Margriet van den Broek en Kenny van Weeghel zijn er op de Paralympische Spelen niet in geslaagd om de finale van de 1500 meter in de klasse T54 te bereiken.

Deel dit artikel op social media

Van den Broek eindigde in het Joao Havelange-stadion in haar series als vierde in een tijd van 3.32.70 en kwam daarmee ruim een halve tel tekort voor de derde plaats, die een startbewijs voor de finale opleverde.

De 35-jarige Van Weeghel, die vanochtend nog goud won op de 400 meter, eindigde in serie als vierde in een tijd van 3.09.00. Het bleek de tiende tijd overall, waardoor de Brabander zich ook niet via een sluiproute toegang tot de finale wist te verschaffen.

Van Weeghel komt nog in Rio nog in actie op de 100 en de 800 meter, Van den Broek op de 800 en 5000 meter.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kenny en Margriet aan!