Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van den Broek naar finale 100 meter, Hertog dertiende

Van den Broek naar finale 100 meter, Hertog dertiende

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO –Margriet van den Broek heeft op de Paralympische Spelen de finale van de 100 meter in de klasse T54 gehaald. Ronald Hertog kwam op dezelfde afstand in de klasse T44 niet door de series en eindigde als dertiende.

Deel dit artikel op social media

In het Joa Havelange stadion in Rio de Janeiro liet Van den Broek in haar serie in 17.64 de vierde tijd klokken en de Amsterdamse leek daarmee naast de finale te grijpen. Haar tijd bleek overall de achtste en dat was voldoende voor een plaats in de eindstrijd van vrijdag.

Hertog verbeterde in de klasse T44 zijn persoonlijke record naar 11.46, maar dat was niet voldoende voor een plaats bij de beste drie in zijn serie. De atleet uit Gouda eindigde als dertiende overall. Hertog komt later dit toernooi nog in actie op het onderdeel verspringen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Margriet en Ronald aan!