Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

TeamNL welkom geheten in Paralympisch Dorp

TeamNL welkom geheten in Paralympisch Dorp

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Nederlandse paralympische ploeg is vandaag door de burgemeester welkom geheten in het Paralympisch Dorp.

Deel dit artikel op social media

In de informele ceremonie, die opgeluisterd werd met veel Braziliaanse dans, werden ook de teams van Mali, Litouwen, Macau, Zimbabwe en Mexico verwelkomd. Chef de mission André Cats overhandigde namens de Nederlandse delegatie een geschenk aan burgemeester Janeth Arcain. Na het spelen van de volksliederen en het hijsen van de vlaggen signeerde Cats een tegel op de Paralympic Wall en werden de atleten en coaches onder muzikale begeleiding het dorp in geleid.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!