Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tafeltennisteam uitgeschakeld in kwartfinales

Tafeltennisteam uitgeschakeld in kwartfinales

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Het Nederlands mannenteam is op de Paralympische Spelen uitgeschakeld in de kwartfinales van het tafeltennistoernooi TT9-10. Gerben Last en Bas Hergelink verloren met 1-2 van hun Poolse tegenstanders.

Deel dit artikel op social media

Last en Hergelink konden het niet bolwerken tegen de Polen Chojnowski en Grudzien. Het dubbelspel werd met 0-3 verloren. Daarna trok Hergelink de stand weer gelijk door Skrzynecki te verslaan met 3-0. De beslissende match werd vervolgens door Last verloren tegen Chojnowski, die in het individuele toernooi zilver won in klasse 10, met 1-3.

In de eerste ronde hadden Hergelink en Last vanochtend nog gewonnen van Oostenrijk met 2-1. Eerder won Gerben Last individueel zilver in de klasse 9. Bij de vrouwen was er goud voor Kelly van Zon goud in de klasse 7.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Gerben en Bas aan!