Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Last en Van Zon naar tafeltennisfinales

Last en Van Zon naar tafeltennisfinales

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Gerben Last en Kelly van Zon hebben de tafeltennisfinales bereikt op de Paralympische Spelen. Titelverdedigster Van Zon versloeg naar Canadese opponente met groot gemak. Last komt vanavond al in actie in de finale S9.

Deel dit artikel op social media

Speels gemak

Kelly van Zon kende geen genade in de halve finale van het Paralympisch tafeltennistoernooi in klasse 7. De regerend kampioene versloeg haar Canadese tegenstandster in zestien minuten met 3-0. Alleen in de tweede game kon de Canadese Stephanie Chan enig weerwerk bieden. De derde game ging vervolgens met 11-1 naar Van Zon.

Duel der lage landen lonkt

Ook Gerben Last had speelde een sterke partij in de halve finale. De voor Italië uitkomende Kalem Mohamed Amine bood weerwerk waar hij kon, maar meer dan één game leverde het niet op. Last kwam al snel op voorsprong in de eerste game, maar leek die nog bijna weg te geven. In de tweede game nam de Italiaan het voortouw, maar daarna was zijn lied uit. Last kwam in game drie en vier nog wel op achterstand, maar trok de partij toch naar zich toe. De finale wordt later vanavond een duel der lage landen als Last het de Belg Laurens Devos opneemt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!