Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kenny van Weeghel met derde tijd naar finale 100 meter

Kenny van Weeghel met derde tijd naar finale 100 meter

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO – Wheeler Kenny van Weeghel heeft zich gekwalificeerd voor de finale van de 100 meter. Van Weeghel klokte in de series de derde tijd.

Deel dit artikel op social media

De 36-jarige Nederlander kwam in actie in de tweede van drie series. Daarin hoefde hij alleen Yang Liu voor te laten gaan. De Chinees finishte na 14.11 seconden, Van Weeghel kwam na 14.28 seconden over de streep. In de laatste serie dook titelverdediger Leo Pekka Tahti uit Finland nog onder beide tijden met 14.00 seconden.

De finale van de 100 meter T54 wordt morgenavond om 19.37 (lokale tijd) verreden.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Liesette aan!