Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Gerben Last naar halve finales tafeltennistoernooi

Gerben Last naar halve finales tafeltennistoernooi

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Tafeltennisser Gerben Last heeft zich in Rio geplaatst voor de eindfase van het Paralympisch tafeltennistoernooi in klasse 9. Last was in de kwartfinale te sterk voor zijn Oostenrijkse tegenstander. Jean-Paul Montanus werd uitgeschakeld.

Deel dit artikel op social media

Last wint opnieuw

Nadat hij vanochtend ook al zijn laatste poulewedstrijd had gewonnen, kwam Last vanavond in zijn kwartfinalepartij nooit in gevaar. Hij won de eerste twee games van de Oostenrijker Fraczyk, voordat die in de derde game wat terug kon doen. In de vierde game was Last weer heer en meester en sleepte daarmee de halve finale uit het vuur.

Gelijkopgaande partij

Jean-Paul Montanus werd in de kwartfinales van klasse 7 uitgeschakeld. Hij verloor van de Chinees Yan. In een gelijk opgaande partij kwam de Chinees tot tweemaal toe een game voor, waarna Montanus de stand weer gelijk kon trekken. De slotgame en daarmee de partij gingen naar de Chinees, die met 3-2 won.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Gerben en Jean Paul aan!