Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Extra kaarten voor Welkom Thuis Paralympic TeamNL

Extra kaarten voor Welkom Thuis Paralympic TeamNL

Paralympisch

Cheer!

ARNHEM - Er zijn woensdag 140 extra kaarten beschikbaar gekomen voor Welkom Thuis van Paralympic TeamNL. Het onthaal van de Paralympische ploeg die zo succesvol is in Rio de Janeiro, vindt dinsdag 20 september plaats in TivoliVredenburg in Utrecht. Voor de fans waren eerder 250 kaarten in de verkoop gedaan. Daarvan is al een groot aantal verkocht, dus wees er snel bij!

Deel dit artikel op social media

Tickets kun je bestellen via de website van TivoliVredenburg. De kosten bedragen 5 euro per kaart. Daarvoor krijg je er een consumptie bij.

Dat de huldiging van Paralympic TeamNL plaatsvindt in Utrecht is niet zonder reden. De stad is dit jaar host city van van de Nationale Sportweek, die dit jaar voor de dertiende keer plaatsvindt, van 17 tot en met 25 september. De huldiging past helemaal in de Nationale Sportweek, waarin het plezier van sporten en bewegen centraal staat.

Paralympic TeamNL arriveert in de loop van dinsdagmiddag 20 september in Utrecht. Ruim voordat de Paralympische delegatie arriveert start een show vol entertainment met natuurlijk als hoogtepunt de huldiging van Paralympic TeamNL. Naast vrienden, vrienden en genodigden zijn er zo'n 250 extra plaatsen voor fans die Paralympic TeamNL welkom thuis willen heten. Wees er dus op tijd bij.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!