Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Daniel Perez bezorgt Nederland eerste paralympische bocciazege

Daniel Perez bezorgt Nederland eerste paralympische bocciazege

Paralympisch Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO – Daniel Perez heeft als eerste Nederlandse bocciaspeler een wedstrijd gewonnen op de Paralympische Spelen. In zijn eerste groepsduel was de 34-jarige Perez met 5-4 te sterk voor de Zuid-Koreaan Won Jong Woo.

Deel dit artikel op social media

Perez speelt morgen nog twee groepsduels, tegen de Tsjechische Katerina Curinova en de Noor Roger Aandalen, die vier jaar geleden nog brons won op de Paralympische Spelen van Londen. De beste twee uit iedere groep kwalificeren zich voor de kwartfinales in de BC1-categorie.

Bernd Meints speelde vandaag al zijn twee groepsduels in de BC2-klasse. Hij verloor van de Hidetaka Sugimura (7-1) en won in een spannend duel van Damian Oseguera (3-2). Hij is morgen afhankelijk van het resultaat van het onderlinge duel tussen de Japanner en Mexicaan voor een plaats in de kwartfinale. In Meints’ handicapklasse plaatst alleen de nummer één van iedere groep zich voor de laatste acht.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bernd en Daniël aan!