Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Amy Siemons grijpt net naast bronzen medaille

Amy Siemons grijpt net naast bronzen medaille

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Wheeler Amy Siemons is op de Paralympische Spelen als vierde geëindigd op de 100 meter in de T34-klasse. De atlete kwam een honderdste van een seconde tekort voor een plaats op het podium.

Deel dit artikel op social media

De Helmondse finishte in haar beste seizoentijd van 18.82, maar dat was niet voldoende om de 16-jarige Amerikaanse Alexa Halko voor te blijven: 18.81. Het goud en zilver ging naar de Britse Hannah Cockroft en Kare Adenegan (17.42 en 18.29).

In Londen won de 31-jarige Siemons nog zilver op de 100 en op de 200 meter. In Rio zit haar toernooi er nu op.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!