Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zonderland: heel jammer

Zonderland: heel jammer

Cheer!

RIO DE JANEIRO - ,,Heel jammer.'' Dat was de eerste reactie van turner Epke Zonderland, kort nadat hij dinsdag bij de Olympische Spelen van Rio de Janeiro door een val zijn kansen op een medaille in de finale van de rekstok verspeelde.

Deel dit artikel op social media

,,Ik dacht dat ik kansen had. Met mijn eerdere optreden in de kwalificatie was ik heel blij. Ik had een goed gevoel. Dan gebeurt dit. Dat wil je natuurlijk niet.''

Kort voor de eindstrijd in de training ging het ook al mis. Zonderland: ,,Natuurlijk heeft dat effect. Het is niet goed voor het vertrouwen. Na mijn val in de eindstrijd twijfelde ik even of ik door moest gaan. Ik heb toch geprobeerd er nog iets van te maken. Maar dat viel niet mee.''

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Epke aan!