Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zilver voor Dafne Schippers op 200 meter

Zilver voor Dafne Schippers op 200 meter

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Atlete Dafne Schippers heeft op de 200 meter bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro de zilveren medaille veroverd. De Utrechtse liep de langste sprintafstand in 21,88 seconden, een tiende seconde langzamer dan winnares Elaine Thompson uit Jamaica.

Deel dit artikel op social media

De pupil van coach Bart Bennema was zaterdag op de 100 meter nog buiten de medailles gevallen, mede door een opspelende liesblessure. Schippers eindigde als vijfde op het koninginnennummer.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dafne aan!