Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zegers en Van Veen houden kans op medaille

Zegers en Van Veen houden kans op medaille

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Afrodite Zegers en Anneloes van Veen hebben zich nog enig uitzicht verschaft op een olympische medaille in de 470-klasse. De Nederlandse zeilsters gingen dinsdag driemaal het water op in de baai van Rio en finishten als tweede, derde en zevende.

Deel dit artikel op social media

Ze gaan woensdag weliswaar als zevende de medalrace in maar het verschil Jo Aleh/Polly Powrie en Tina Mrak/Veronika Macarol, de nummers twee en drie uit respectievelijk Nieuw-Zeeland en Slovenië, is in principe goed te maken. Dat geldt echter ook voor zeker nog drie concurrenten. Het goud kan het Britse tweetal Hanna Mills en Saskia Clark niet meer ontgaan.

Annemiek Bekkering en Annette Duetz mogen donderdag terugkomen voor de medaillestrijd in de 49er FX. Een podiumplaats zit er niet meer in, wel een betere eindklassering dan achtste.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Afrodite en Anneloes aan!