Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vrouwen dubbelvier naar finale in Rio

Vrouwen dubbelvier naar finale in Rio

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Nederlandse vrouwen dubbelvier heeft zich maandag bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro overtuigend geplaatst voor de finale.

Deel dit artikel op social media

Het roeiende viertal van Oranje, bestaande uit Carline Bouw, Chantal Achterberg, Inge Janssen en Nicole Beukers, zegevierde op het kalme Lagoa Rodrigo de Freitas in de herkansing. De medaillekandidaten eindigden zaterdag in hun serie nog op de derde plaats.

De olympische wedstrijdorganisatie moest zondag alle races annuleren vanwege de straffe wind. Het programma voor maandag is daardoor behoorlijk druk. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nicole, Carline, Chantal en Inge aan!