Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Visser mist halve finale 100 meter hordelopen

Visser mist halve finale 100 meter hordelopen

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Nadine Visser heeft dinsdag nipt de halve finale misgelopen op de 100 meter hordelopen.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse atlete eindigde in de series in haar heat als vierde op drie honderdsten achter de nummer drie. De beste drie per heat gaan direct door, aangevuld met de zes beste tijden. Met haar 13,07 seconden kwam de 21-jarige atlete uit Hoorn echter niet verder dan de elfde tijd.

De beste tijd werd neergezet in de heat van Visser door de Amerikaanse Brianna Rollins. Zij liep 12,54.Visser werd eerder op de zevenkamp negentiende. In aanloop naar de Spelen was ze lang uit de roulatie door een kuitblessure. In Rio deed ze haar eerste zevenkamp van het jaar.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nadine aan!