Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vetter stijgt na 200 meter naar zevende plek

Vetter stijgt na 200 meter naar zevende plek

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Anouk Vetter heeft de eerste dag van de zevenkamp op de Olympische Spelen als zevende afgesloten. De regerend Europees kampioene eindigde vrijdagavond als vierde op de 200 meter. 

Deel dit artikel op social media

Dat was het vierde onderdeel. Even daarvoor was Vetter ook bij het kogelstoten als vierde geëindigd.De 23-jarige Nederlandse had in het Olympisch Stadion in Rio de Janeiro 23,93 seconden nodig voor haar race. De Britse Katarina Johnson-Thompson zette met 23,26 de beste tijd neer.

Nadine Broersen werd twintigste in 24,94 en is na vier onderdelen zestiende. Nadine Visser, de derde Nederlandse deelneemster op de meerkamp, klokte 24,34. Dat was de twaalfde tijd. In het klassement is ze na de eerste dag 22e.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anouk, Nadine en Nadine aan!