Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verschuren niet naar finale 200 meter vrij

Verschuren niet naar finale 200 meter vrij

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Zwemmer Sebastiaan Verschuren heeft op de Olympische Spelen naast een plek in de finale van de 200 meter vrije slag gegrepen. De 27-jarige Amsterdammer klokte 1.46,34, de elfde tijd in de halve finales.

Deel dit artikel op social media

De snelste acht zwemmers maken maandagavond in Rio de Janeiro uit wie Yannick Agnel opvolgt als olympisch kampioen. De Franse kampioen van Londen 2012 sneuvelde in Rio al in de series.

Verschuren veroverde eerder dit jaar in Londen de Europese titel op de 200 vrij, in 1.46,02. Vier jaar geleden stond hij in datzelfde zwemstadion in de olympische finale van de 100 vrij. Verschuren tikte daarin als vijfde aan, amper een tiende verwijderd van brons. Bij de Spelen van Rio begint Verschuren dinsdag aan de 100 vrij met de series.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sebastiaan aan!