Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Vleuten: teleurgesteld na beste race ooit

Van Vleuten: teleurgesteld na beste race ooit

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Wielrenster Annemiek van Vleuten heeft zondagavond via Twitter gereageerd op haar zware val tijdens de wegwedstrijd voor de vrouwen.

Deel dit artikel op social media

,,Ik lig nu in het ziekenhuis met wat blessures en fracturen, maar dat komt wel goed. Ik ben vooral super teleurgesteld na de beste race van mijn carrière'', zei ze. ,,Bedankt voor alle berichtjes! Gefeliciteerd Anna van der Breggen! We waren vandaag een supersterk team met Ellen van Dijk en Marianne Vos.''

Van Vleuten reed ijzersterk en was hard op weg naar het goud toen ze in een bocht crashte. Van der Breggen hielp de Oranje-equipe alsnog aan de olympische titel. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Annemiek aan!