Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Vleuten hoopt ziekenhuis snel te verlaten

Van Vleuten hoopt ziekenhuis snel te verlaten

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Wielrenster Annemiek van Vleuten hoopt maandag nog het ziekenhuis in Rio de Janeiro te kunnen verlaten.

Deel dit artikel op social media

De renster crashte zondag zwaar in de wegwedstrijd en hield daar een zware hersenschudding en drie fractuurtjes in haar wervelkolom op. "Nog in het ziekenhuis. Wacht op nog wat onderzoek en hoop dat ik vandaag kan vertrekken'', twitterde de renster maandag vanuit het ziekenhuis. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Annemiek aan!