Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Vleuten heeft ziekenhuis verlaten

Van Vleuten heeft ziekenhuis verlaten

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Wielrenster Annemiek van Vleuten heeft dinsdag het ziekenhuis verlaten. Onder begeleiding van de medische staf van NOC*NSF is ze naar een hotel in Rio de Janeiro gebracht. Daar wordt ze 24 uur per dag medisch bijgestaan door gekwalificeerd medisch personeel.

Deel dit artikel op social media

“Het gaat naar omstandigheden goed met Annemiek. Ze herstelt en kan nu buiten het ziekenhuis verblijven,” aldus chefarts Cees Rein van den Hoogenband. “We hopen dat ze eind deze week in staat is om naar huis te reizen.”

Chef de mission Maurits Hendriks bezocht Annemiek van Vleuten dinsdagmiddag. “Ze maakt een goede indruk. Enerzijds opgewekt maar ook de teleurstelling over het missen van een gouden medaille zit heel diep. Ze werkt hard aan haar herstel. We zijn het Samaritano Ziekenhuis en onze lokale arts Frits Sutmoller dankbaar voor de uitstekende wijze waarop de samenwerking met onze medische staf heeft plaatsgevonden en hoe zorgvuldig Annemiek is behandeld.”

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Annemiek aan!