Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van 't End gebroken na snelle uitschakeling

Van 't End gebroken na snelle uitschakeling

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Noël van 't End was ontroostbaar na zijn snelle uitschakeling op de Olympische Spelen. Huilend verliet hij na het verlies tegen Otgonbaatar Lkhagvasuren uit Mongolië en stond hij de pers te woord.

Deel dit artikel op social media

"De teleurstelling zit heel diep'', aldus de 25-jarige debutant. ,,Dit zijn de Spelen.''Volgens van 't End was de nederlaag onnodig en ging het net iets te makkelijk.

Lkhagvasuren gooide Van 't End na drie minuten op zijn rug. "Ik hoopte op een waza-ari. Dan had ik nog terug kunnen vechten en de mensen laten zien wat ik allemaal kan. Nu is het van me afgenomen'', aldus Van 't End, die tijdens het wachten landgenote Kim Polling in actie zag. "Ik vond het vervelend dat zij voor mij moest. Je kijkt er toch naar en bent er mee bezig. En ik zag dat er weer een Nederlander uitging. Dat hoort niet.''

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Noël aan!