Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Gerner kan meerkamp turnen op Spelen

Van Gerner kan meerkamp turnen op Spelen

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Céline van Gerner kan zondag gewoon een volledige meerkamp turnen tijdens de kwalificaties op de Olympische Spelen. De Emmeloordse is herstellende van een achillespeesblessure, maar lijkt fysiek in staat een volledig programma af te kunnen werken in Rio.

Deel dit artikel op social media

Wel zal Van Gerner volgens de bond haar gekwetste onderbeen ontzien door enkele aanpassingen te doen op brug en vloer. Op balk kan Van Gerner haar oefening doen zoals gepland. Op sprong, het laatste onderdeel, wordt ter plaatse bekeken of het nodig is of de turnster in actie komt.

Van Gerner was donderdag nog niet al te optimistisch gestemd. ,,Ik kon niet meer afzetten, zelfs amper lopen'', liet ze toen weten na de podiumtraining. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Céline aan!