Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Dijk: ik deed bijna alles goed

Van Dijk: ik deed bijna alles goed

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Wielrenster Ellen van Dijk was geëmotioneerd, nadat ze woensdag bij de tijdrit net buiten de medailles viel. "Ik deed bijna alles goed, op dat ene foutje na.''

Deel dit artikel op social media

Dat ene foutje kostte haar een zekere medaille.,,Het was een belangrijke dag'', aldus Van Dijk. ,,Ik voelde me goed en geloofde erin. Vervolgens maakte ik een stuurfout en vloog de berm in. Ik ben trots op de manier waarop ik ben doorgegaan. Ik dacht: misschien zit brons er nog in. Helaas mocht het niet zo zijn.''

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ellen aan!