Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handboogschutter Van der Ven uitgeschakeld

Handboogschutter Van der Ven uitgeschakeld

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Voor Rick van der Ven (25) zit het olympisch toernooi erop. De boogschutter, die zijn sport vier jaar geleden onder de aandacht bracht door vierde te worden in Londen, werd woensdag in de eerste eliminatieronde uitgeschakeld.

Deel dit artikel op social media

Hij verloor in vijf sets van de 20-jarige Brit Patrick Huston: 4-6 (26-27 28-26 27-28 28-27 27-28).

Doordat eerder op de dag Mitch Dielemans kansloos was tegen de Japanner Takahuru Furukawa (1-7) heeft de Oranjedelegatie in deze discipline alleen Sjef van den Berg nog over. Hij schaarde zich maandag al bij de beste zestien, die vrijdag om de medailles strijden. Van den Berg neemt het om te beginnen op tegen de Chileen Ricardo Soto.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Rick aan!