Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Unieke kans op handtekening TeamNL medaillewinnaars op Binnenhof

Unieke kans op handtekening TeamNL medaillewinnaars op Binnenhof

Rio 2016

Cheer!

DEN HAAG  - De Olympische sporters die namens Nederland in Rio een medaille in de wacht wisten te slepen, worden woensdag gehuldigd in Den Haag. Fans die de medaillewinnaars nog één keer willen zien, kunnen ze vanaf 14.45 uur op de route van het Binnenhof naar Paleis Noordeinde komen toejuichen. 

Deel dit artikel op social media

Premier Mark Rutte ontvangt de medaillewinnaars om 13.00 uur op het ministerie van Algemene Zaken, waarop de huldiging plaatsvindt in de Ridderzaal. Daar worden de sporters toegesproken door Rutte, Minister Edith Schippers (Sport), NOC*NSF-voorzitter André Bolhuis en chef de mission Maurits Hendriks.

De Olympiërs gaan daarna op de fiets naar Paleis Noordeinde, waar ze worden ontvangen door koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Die hebben de bijzondere verrichtingen tijdens de spelen veelal live meegemaakt, want ze verbleven de hele periode in Rio.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!